Hlavní obsah
Článek

Když se Bobbi-Jo Westley (42) rozvalí na pohovce, připomíná spíše hroší samici než lidskou bytost. I když kvůli extrémní nadváze hazarduje se životem, stále ještě nedosáhla svého maxima.

Rozložitá Američanka si umanula, že se stane rekordmankou. Výkony v oblasti sportu její postava samozřejmě neumožňuje, tak si vytyčila dostupnější cíl. Ráda by se stala ženou s nejširšími boky. Od prvenství už ji dělí jen kousíček. Bobbi-Jo má přes sedací partie obvod 241 centimetrů, dosavadní majitelka nejširších boků Mikel Ruffinelli je jen o deset centimetrů objemnější.

Těžkotonážní žena, jíž prozatím v žebříčku širokobokých samic patří druhé místo, při své výšce 157 centimetrů váží 245 kilogramů. I s těmito parametry má spoustu fanoušků, kteří jí na internetu skládají poklony. „Muži mě zahrnují dárky a milými vzkazy. Někteří by si mě dokonce chtěli vzít. Ale já už jsem vdaná,“ pochlubila se Bobbi-jo.

Lékaři se ovšem mezi její obdivovatele neřadí a označují ji za časovanou bombu. „Nepotřebuje zhubnout pětadvacet kil, ale přinejmenším metrák. Její další stravování je otázkou života a smrti,“ varuje ji nutriční specialistka.

Bobbi-Jo si je vědoma toho, že jí obezita komplikuje život, přesto nechce krůček před dosažením rekordu o hubnutí ani slyšet. „Samozřejmě že se svými boky pociťuji omezení. Když jdu po schodech nebo procházím dveřmi, musím se natočit bokem,“ připustila vedlejší efekt svého kynutí.

Reklama

Další články

Načítám