Hlavní obsah
Článek

Kalhotky už na zahajovacím ceremoniálu ukázala Andrea Verešová (43), větší část svých ňader zase Jitka Čvančarová (46). Na první párty, kde se ve Varech ukázala, obojí nakombinovala módní blogerka a kosmetická redaktorka Monika Koblížková.

Průsvitná fialková róba odhalovala, jaké kalhotky si pod ni vzala, i to, že podprsenku nechala doma, protože při sebemenším pohybu ukázala ňadro. Místo plédu zase v chladném počasí mohla použít dlouhou hřívu, kterou si ke svým vlastním vlasům nechala naplést tak, že jí vlasy sahaly až pod zadek.

Dress code večera byl smart casual, což znamená neformální, ale elegantní styl, tedy koktejlky, kostým, overal nebo sukně slavnostnějšího typu. Tady Monika tedy šlápla úplně vedle. Šaty, které jí vybral stylista, byly podle předepsaného dress codu mimo mísu.

Posuďte sami podle snímků v naší galerii, jestli by si brunetka nevystačila jen s některými z těchto atributů. Skutečnost, že měla na Unicredit párty šperky od Tiffanyho za téměř čtyři milióny korun, vedle toho úplně zanikla.

Reklama

Další články

Načítám