Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každoročně představuje návrhářka Beata Rajská (61) v době karlovarského filmového festivalu i svoji novou módní kolekci. Nejinak tomu bylo i letos. To se už ale mohla pochlubit i střevíčky, které byly k modelům na míru.

"Vzniklo to docela zábavně. Jedna z modelek na přehlídce, kterou jsme měli v Českém Krumlově, zaškobrtla a na defilé jsme šli kvůli tomu všichni bosí. A protože si toho v médiích všimla manželka majitele obuvnické firmy z Itálie, tak mě oslovila. Zprávu jsem si přečetla na pláži a začaly jsme spolupracovat. Tak mám radost, že máme poprvé k přehlídkovým modelům i přesně ladící, a navíc skvěle ušité boty," byla spokojená návrhářka.

A čím se letos při tvorbě inspirovala? "Mojí inspirací byly samotné Karlovy Vary. Jejich specifická architektura mísící styly. Přehlídku jsme měli v Malém Versailles, což je skoro jako malá Paříž, ale hned vzadu je ruský kostel. Ve Varech najdete všechno - ruskou pompéznost, francouzskou noblesu i německou přísnost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám