Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) má divadelní prázdniny, muzikál Ples upírů, v němž zpívá v alternaci s Natálií Grossovou (21) hlavní ženskou roli, se bude hrát až na podzim. A tak si vyrazila na karlovarský filmový festival. Její přítel, houslista Saša Kopka, tady hrál na zahajovacím koncertu a také ona tady měla jednu milou pracovní povinnost.

Její kolega z muzikálu Ples upírů Laco Hudec Šubrt ji totiž přemluvil, aby stejně jako několik dalších známých osobností vytvořila výtvarné dílo z přidělených propriet, mezi nimiž nechyběl kokosový ořech anebo lahev vodky. "Vytvořila jsem takovou sochu. Původně mi měli pomáhat členové mojí rodiny, jejíž část je výtvarně založená a máme tam i profesionální malíře," vyprávěla nám Míša.

"Nakonec mi ale nejvíc pomohla moje skoro tchyně, která je švadlena a pomohla mi ušít šaty pro moji finskou nevěstu. A slíbila, že ušije něco nejen pro panenku z lahve, ale i pro mne," svěřila.

Svatební šaty pro ni to prý ale hned tak nebudou. "Od té doby, co jsme svatbu rušili před premiérou předchozího muzikálu Fantom opery, se mě na svatbu pořád všichni ptají. Tak tady máte nevěstu aspoň v téhle podobě a u mě zatím nic," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám