Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O šatech s obřím výstřihem, které vynesla na zahajovacím večeru karlovarského filmového festivalu herečka Jitka Čvančarová (46), jsme si popovídali i s jejich autorkou, návrhářkou Natali Ruden (53). Zajímalo nás, jak ji napadlo Jitku opravdu tolik odhalit.

"Myslím si, že Jitka Čvančarová má takové tělo, které si o to prostě říká," řekla Super.cz a my poznamenali, zda je tedy u ní běžnou praxí, že čím větší má žena ňadra, tím větší výstřih na toaletě jí ušije.

"To není moje krédo, což je vidět i na mém modelu. Ale minule jsme Jitku zahalovali a tentokrát jsem si řekla, že ji ukážeme v plné kráse. A musím říct, že krásně předvést vnady je složitější, než je decentně schovat," míní Natali.

Sama si sice vzala také rafinovaný model, ale mnohem méně odhalující. "Tohle jsou šaty z mé kolekce Oceán, které na přehlídce předváděla Nikol Švantnerová (31). Ráda nosím šaty, které vynesla na přehlídce právě ona. I když je samozřejmě o dost vyšší než já, tak se musí upravit," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám