Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský herec Sean Bean (58), kterého diváci znají coby Boromira z Pána prstenů, nepřestal věřit ve svátost manželskou a už popáté do toho praštil!

Za svou manželku pojal bývalou chůvu Ashley Moore (32). Veselka se konala ve čtvrtek v anglickém hrabství Dorset. „Nechtěl jsem se znovu ženit. Ale to jsem ještě nevěděl, že potkám někoho tak úžasného jako je Ashley. Nemůžu se dočkat, až spolu strávíme zbytek života,“ řekl deníku Daily Mail šťastný Sean Bean.

Herec se poprvé oženil v roce 1981 se svou láskou z dětství Debrou James, bezdětné manželství skončilo v roce 1988. O dva roky později si vzal Melanie Hill, s níž má dvě děti. Vydržel s ní do roku 1997, kdy se rozvedl a znovu hned oženil, tentokráte s kolegyní Abigail Cruttenden, manželství skončilo po třech letech. Mají spolu dceru. Svou čtvrtou ženu, Georginu Sutcliffe, si vzal v roce 2008 a rozvedli se o dva roky později.

Bean je známý nejen jako Boromir z trilogie Pán prstenů, ale také coby  Eddard Stark ze seriálu Hra o trůny. Vidět jste ho mohli také ve filmech Tajemný let, Ostrov, Čas hrdinů nebo Sněhurka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám