Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nebýt umělých prsou nadstandardní velikosti, Katie Price (45) by nejspíš večírky navštěvovala bez povšimnutí. Když už si pětinásobná máma pořídila obří silikony, nebude je přece ukazovat jen v koupelně před zrcadlem.

Britská celebrita se sklony k lascivní podbízivosti je nejspíš přesvědčena o tom, že k umělým ňadrům nejlépe sedí outfity ve stylu prodejných žen. Katie už na sebe oblékla nejednu pekelnost s pořádným výstřihem. Osvědčenému stylu zůstala věrná i na párty v Londýně, kde vypadala jako půlnoční zpestření v podobě placené erotické společnice.

Katie Price své silikony napasovala do průsvitného overalu. Přítomné pány nedráždila jen svými horními partiemi. Zajímavý pohled byl i na její pozadí. Pod průsvitným materiálem jí totiž prosvítaly kalhotky. V klubu mimochodem představila svůj nový singl I Got You. Vystavování prsou jí však šlo odjakživa podstatně lépe než zpěv.

Známou nestydu nezkrotilo ani pětinásobné mateřství. O děti, které mají tři různé tatínky, se naštěstí během nočního řádění postaral její třetí manžel a otce dvou nejmladších z nich, bývalý striptér Kieran Hayler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám