Hlavní obsah
Článek

Mezi hvězdami byl opravdu oblíbený! Řeč je o režiséru Vladimíru Drhovi (†73), který nedávno zemřel, pravděpodobně na následky zákeřné rakoviny, která mu vzala i část obličeje. V pátek se s ním loučili přátelé i osobnosti ve strašnickém krematoriu. Dorazili utrápené Dana Morávková, Alice Bendová i Tomáš Klus, který zesnulému zazpíval.

Byl to právě Drha, který Tomáše objevil pro hraní, když ho před lety obsadil do filmu Anglické jahody. A Klus mu přízeň nezapomněl.

Dana přišla s manželem Petrem Maláskem, nechyběla ale ani Martha Issová a další známé tváře.

„Byl to bezvadný pán, úžasně hodný člověk. Před nějakou dobou jsem ho navštívila a musím říci, že jeho život nebyl záviděníhodný. Měl veliké problémy,“ prozradila nám už před časem herečka Jaroslava Obermaierová, kterou jsme ale mezi smutečními hosty nezahlédli. Příčinou bude patrně to, že se dostává z těžké virózy.

Na obřadu se ale neukázal ani Jiří Pomeje, pro kterého byl Drha druhým tátou. Pravděpodobně nemohl kvůli následkům ozařování.

Nejsmutnější ze všech byl ale patrně herec Filip Rajmont, režisérův registrovaný partner. Prý se o něj staral do poslední chvíle a právě proto, aby měl volné ruce při jednání s úřady, si ho Drha vzal.

„Měli nádherný, výjimečný vztah,“ tvrdí jejich přátelé.

Reklama

Další články

Načítám