Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly to jediné průsvitné šaty za celé dva dny Czech Fashion Week v Teplicích, a zase je oblékla modelka Kateřina Wohlmann-Votavová, která díky své dokonalé postavě patří mezi nejoblíbenější modelky nosící sexy outfity.

Ještě před týdnem si užívala svatební noc, ale už o pár dní později se pohledem na její tělo kochaly stovky diváků.

„Když jsem ty šaty viděla, bylo mi jasné, že je zase půjdu já,“ směje se Kateřina, které se tento model od návrhářky Alice Abraham natolik zalíbil, že si je hned po přehlídce koupila. „Ty šaty jsou tak dokonalé, kryjí co mají a odhalují tolik, aby to probouzelo fantazii, a navíc dokonale odrážejí mou rebelskou povahu, že jsem je prostě musela mít,“ říká.

Po celé dva dny módního svátku se Katka nezastavila, protože šla pro všechny zúčastněné módní návrháře.

„Všechny modely byly krásné a cítila jsem se v nich dobře, ale kdybych měla nějaké vyzdvihnout, tak ty od Osmanyho Laffity, protože Osmany je vždy kreativní a dokáže do každého modelu vnést něco nečekaného, jako třeba to, že udělal top z džínsů. Pak modely od Anny Anny, které prorokuji velikou budoucnost, a nakonec jsem si užila svatební body, za které jsme dokonce dostali cenu za jeden z nejkrásnějších modelů celé akce. A já jsem si u toho zavzpomínala na svou svatbu a na svého manžela, kterého jsem už týden neviděla,“ svěřuje se Katka a naráží na to, že hned po svatbě měla několik přehlídek a pak vyrazila do Itálie pro nové zboží do svého butiku, takže svého muže viděla naposledy dva dny po obřadu a doma tak stydne plotna.

„Už jsme si po telefonu naplánovali pořádnou grilovačku, protože co si budeme říkat, láska prochází žaludkem a mít doma vyhladovělého chlapa, to nedělá dobrotu.“ Novomanželé navíc začínají plánovat svatební cestu, kterou by rádi uskutečnili v polovině prázdnin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám