Hlavní obsah
Článek

Lídr kapely Kabát a muzikálový zpěvák Josef Vojtek (58) se nezdá. Na "tajňačku" se vydal i na cestu hudebního skladatele. Už druhý song napsal pro kolegyni Kamilu Nývltovou (34) a představení videoklipu k písničce Příběh vyšlo na den po oslavě jeho 52. narozenin.

"Není to ani tak dárek pro mě, spíš pro Kamiliny fanoušky. Ona je muzikálová zpěvačka a byl jsem jejím týmem osloven, že už by se chtěla vyprostit jen z téhle jediné škatulky a věnovat se i jiné muzice. Takže na jaro připravujeme celou její sólovou desku, která by měla být trochu živější a rockovější. Myslím, že tady není na scéně moc dam, které zpívají pop rock," prozradil Pepa, který je autorem i jednoho z duetů na Kamilině poslední desce, kde si s ní také zazpíval.

Pokud jde o další aktivity, pro svoji domovskou kapelu Kabát se skládat nechystá, to přenechává svým kolegům. "Připravujeme nový muzikál Muž se železnou maskou, s kapelou pojedeme turné v říjnu a listopadu. Jinak nic velkého. Jak se říká: Kdo hodně cvičí, nástroj si ničí," uzavřel Pepa, který se během volna chystá s rodinou na dovolenou do Turecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám