Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po více než dvě desetiletí byla stálicí britské televizní scény a příští rok se konečně dočká i své hvězdy na hollywoodském chodníku slávy. Ti, kdo mohli v pondělí spatřit herečku Gillian Anderson, jak žehlí na hotelovém balkóně v italském Portofinu, jistě by potvrdili, že rozhodně nevypadá na to, že napřesrok oslaví své padesátiny. Průsvitný top, který na sobě měla, navíc za chvíli v útrobách pokoje odhodila.

V Itálii teď Gillian tráví dovolenou spolu s partnerem Peterem Morganem, počátek jejich vztah se datuje někdy ke konci minulého roku. A demonstruje, že čas pro ni zatím nehraje žádnou roli. Bez nadsázky lze totiž říct, že kdybyste jí ubrali třetinu věku, to číslo by k ní pasovalo daleko lépe. O to více, že tato žena o svém nestárnoucím vzhledu už dávno prohlásila, že se dostává do pokušení uvažovat nad službami plastického chirurga.

„Vzpomínám si, jak jsem si před pár lety při pohledu do zrcadla všimla jisté změny,“ svěřila se na toto téma v jednom rozhovoru z roku 2013. „Byla jsem tak šokovaná. Po několika vteřinách jsem ale přesvědčila samu sebe, že jsem musela něco špatného sníst. Jsem totiž alergická.“ Dnes Gillian vypadá skvěle a přirozeně. Po určitý čas se pak prý zaobírala myšlenkou na to, co pro sebe v tomto směru učinit. Pak to ale nechala plavat. „A dnes si říkám: ‚Uf, ještě že jsem to neudělala,‘ “ zakončila s nadhledem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám