Hlavní obsah
Článek

Herec Lukáš Langmajer se těší na volné prázdniny. Po letech nebude nic natáčet a s rodinou vyráží do Holandska. Moře letos nebude. "Mně se stalo asi po deseti letech, že mám poprvé teď v létě, dalo by se říct, prázdniny. A skoro nevím, co s tím," směje se Lukáš.

"Budeme na chaloupce a pak na necelý měsíc jedeme do Holandska. Chceme tam hodně cestovat. Chystáme se i na kolo, ale nejmenší dceři jsou tři měsíce, takže bude v takovým tom vozítku za kolem. Vidíme to spíše jen na kratší vzdálenosti. Chceme proputovat Holandsko kolem oceánu. Máme tam od kamaráda půjčený byt. Chceme tam tak trochu zdomácnět, abychom viděli Holandsko jinak než očima turisty," prozradil herec Lukáš Langmajer.

Premiéra v Holandsku se ale pro Lukáše nekoná. Ve svých osmnácti nebo devatenácti letech se vydal do Amsterdamu stopem. Jel 4 dny. "Netušil jsem, jak je Německo velké. Neměl jsem s sebou mapu a vždycky mě někdo někam svezl a nakonec po 4 dnech jsem byl v Amsterdamu. Cestou zpátky jsem jel taky stopem, narazil jsem na skvělou hippies partu. Byla legrace, zpívalo se a bubnovalo," prozradil herec na Metronom festivalu, kam dorazil s manželkou. Nejvíce času trávil v baru se zpěvákem Davidem Krausem a modelkami Veronikou Kašákovou a Lilian Sarah Fisherovou.

Lukáš sám kdysi pracoval za barem. Herectví po finanční stránce není vždy procházka růžovým sadem a vydělávat se musí. "Bylo to fajn období, rád na něj vzpomínám," prozradil. A jaká je jeho rada na konzumaci alkoholu? "Nejlépe nemíchat a držet se při jednom drinku. Nezapomínat na vodu a ráno se probudíte s čistou hlavou,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám