Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi osobnostmi, které přijely minulý víkend na jižní Moravu podpořit Nadaci Jakuba Voráčka, byla i Andrea Košťálová. Reportérka Top Staru měla několik příjemných povinností, souvisejících s fotbalovým utkáním hvězd v Mikulově. Jelikož o víkendu vystoupaly teploty nad třicet stupňů Celsia, došlo také na odpočinek u bazénu.

Okatá kráska, rozpoznatelná díky kudrnaté hřívě kaštanových vlasů, se nám tak předvedla v plavkách. Andrea se před objektivem fotoaparátu ale trochu styděla, přece jen není profesionální modelkou. Její obavy ale byly zbytečné. „Bohužel mi přijde, že čím víc se blíží léto, tak tím víc mi chutná,” smála se sexy reportérka a jedním dechem dodala: „Ale v tréninku nepovoluji. Na kruhový trénink chodím minimálně třikrát do týdne, a navíc jsme s Mončou Leovou začaly brát soukromé lekce beach volejbalu, tak snad mě pohyb zachrání a nebudu se muset vzdát zmrzlin a dalších letních neřestí.”

Košťálová spolupracovala s nadací známého hokejisty již po několikáté. „Je vidět, že Kuba se ségrou projektu naprosto věří a dělají pro něj všechno, co je v jejich silách. A kamarádi Kuby zase udělají cokoliv pro něj, a navíc s obrovským nadšením. To mě na téhle nadaci baví a jsem ráda, že můžu svojí prací taky trochu přispět dobré věci,” řekla reportérka na akci, kde se pro nadaci pečující o lidi s roztroušenou sklerózou vybrala úctyhodná částka: celkem 1 209 814 korun.

Andrea má pověst dívky, která nezkazí žádnou legraci, a tak se ve společnosti profesionálních sportovců cítila jako ryba ve vodě. „Víkend v Mikulově byl dost náročný, co si budeme povídat, kde jsou vinice, je i víno, a je ho dost,” smála se Andrea Košťálová a dále uvedla: „Sportovci a lidé okolo nich navíc dobře vědí, jak bavit společnost, takže jsem za ten víkend poctivě procvičila bránici. Všichni si moc dobře uvědomovali, že hlavní účel víkendu je pomoci nadaci, ale proč nespojit příjemnou zábavu s užitečným účelem.”

Reklama

Další články

Načítám