Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od doby, kdy se v roce 2008 stala Miss ČR, se Zuzana Jandová (36) ocitla na módní přehlídce v roli divačky. Na molo si po psychiatrické léčbě na opening párty termálů ve slovenské Bešeňové ještě netroufla, ale trochu litovala.

"Na jednu stranu jsem si to z publika užívala, ale na druhou jsem měla chuť naskočit tam a ukázat jim to," svěřila. "Asi jsem se podceňovala a myslím si, že už bych se k práci vrátit mohla. Ještě bych potřebovala asi dva centimetry dolů, ale psychicky už bych na to měla," mínila.

Pozornosti mužů ale stejně neunikla, protože si pod róbu od Lukáše Macháčka, kterou si na slavnostní večer, jehož se účastnil i slovenský prezident, přivezla, nevzala podprsenku. "Konečně mi narostla prsa, tak si to užívám," smála se.

"Už mám nějaké nabídky ze zahraničí, když už mám ta prsa, tak mi chodí i nabídky na focení spodního prádla. A v Česku jsem dostala nabídku na moderování, tak uvidíme, jestli se domluvíme, anebo ne," prozradila nám svoje plány, než se odešla bavit na koncert Dary Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám