Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marian Vojtko (51) má za sebou poslední představení sezóny muzikálu Ples upírů a nyní mu začínají opravdové prázdniny. A nejvíc se těší, že se mu v blízkosti jeho domu v Hájku hromadí nové sousedky. "Plánuju volníčko, grilování, koupání, nastěhovaly se nové sousedky, tak se těším, že se budu seznamovat. Už jsem viděl pár samostatných jednotek. Stěhují se teď někdy, tak už čistím gril, bazén," řekl Super.cz Vojtko.

Žádná žena po jeho boku stále není. "Žádná není ani na obzoru, myslím žádná ta pravá, co by se mnou mohla sdílet vrtochy a měla toleranci k mému životu. To žádná nemá. Je to těžký," vysvětluje.

V létě se chystá kromě seznamování se sousedkami na dovolenou do Chorvatska. V květnu si udělal teoretické kapitánské zkoušky, teď ho čekají praktické. "Čtyři dny jsme užívali života s kamarády v Chorvatsku, na konci byla zkouška. Jsem voditel, mám kapitánské zkoušky a těším se, že v červenci nám někdo vysvětlí, jak se loď řídí. Teorie je hezká, vím, kde kotvit, umím číst mapy, ale teď nám to řízení musí taky někdo vysvětlit," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám