Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi potřebují na svůj Instagram nějaké nové fotky. Sexy fotky. O obrázky, jak hrají šachy, jejich obdivovatelé na sociálních sítích asi nestojí. Ačkoliv, kdyby hrály nahé...

Každopádně tento týden vzbudily tyhle dvě krásky u mužů přítomných poblíž bazénu v miamském hotelu Standard Lido nebývalou vlnu zájmu. Aby ne! Bývalka Justina Biebra Yovanna Ventura, která už by ráda zase sbalila nějakou celebritu, si ke spolupráci povolala fitness modelku Cassandre Davis, která je profík a ví, z jakých úhlů nejlepší fotky vyrobit.

Cassandre je navíc známá tím, že se nechala muchlat od světové fotbalové jedničky Ronalda takovým způsobem, že si lidé v onom wellness mysleli, že ti dva mají sex. Takže tyhle holky si rozumí, mají toho dost společného.

Justin Bieber, Ronaldo... to už holkám pár měsíců na živobytí vystačí, je ale potřeba kout železo, dokud je žhavé. A vyrobit nové neokoukané snímky. Protože čas běží, věk roste a na takhle atraktivní nápadníky má vždy políčeno mnoho podobných sexy modelek.

Reklama

Další články

Načítám