Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od jejího vítězství ve světovém finále Elite Model Look uplynulo už sedmnáct let. Linda Vojtová (38) je ale stále velmi žádanou modelkou a létá po celém světě. Když jsme ji zastihli na Mattoni koktejl festivalu, ptali jsme se na její cestovatelské typy na krásu. Kdo jiný by měl vědět, jak vypadat svěže napříč časovými pásmy?

„Je pravda, že všichni radí hodně pít. Mým řešením jet lagu je dát si první večer prášek na spaní, tvrdě usnout a tak srovnat režim. Pokud to člověk neudělá, tak třeba týden nespí, k tomu musí pracovat a je unavený,” radí Linda a jedním dechem dodává: „Čím jsem starší, tím hůř na mě časové posuny působí.”

„Cestování mě někdy baví víc, někdy méně. Jsem z toho docela vyčerpaná. Naštěstí pracuju stále se stejnými klienty, se kterými jsem si vytvořila určité přátelství. I cestování je o to lepší, že se setkávám s lidmi, které znám a které mám ráda,” říká Vojtová.

Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek bývá někdy i několik týdnů mimo svůj stálý domov v New Yorku. Nabízí se tedy otázka, jak se s její prací vyrovnává snoubenec Jamison Ernest. „Vztah prochází určitými vlnami. Na začátku je euforie a zamilovanost, my už ale naše loučení neprožíváme nijak drasticky. Musím říct, že je docela dobré mít odstup a taky si trošku chybět. O to víc se na sebe pak těšíme,” radí Linda Vojtová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám