Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Janku Ledeckém se v seriálu Ulice tento týden objeví další nová tvář. Tentokrát nová i ve smyslu neokoukaná a neznámá. Co však není, může být. Posilou nekonečného nováckého seriálu se stala devatenáctiletá studentka konzervatoře Anna Klausnerová. Ztvární baletku Marcelu, která bude pečená vařená u Maléřových, a dá se tak říct, že zaplní místo po Rozině Anny Kadeřávkové.

Anna sama také ráda tančí a z vlastností má se svou postavou společnou cílevědomost. „Obě také studujeme konzervatoř a obě si jdeme za svým snem a jsme ochotné pro něj leccos obětovat. Já jsem naštěstí doma nezažila to, co ona, a neumím si představit, jak bych se s tím vyrovnávala,“ dodala herečka v narážce na hluboké šrámy z dětství, které její roli scénář předepisuje. Více tvůrci zatím neprozrazují.

Jako zatím nezkušená herečka nedostala Anička přímou nabídku a na castingu musela předvést, co umí. Zaujala ze všech uchazečů z konzervatoří a uměleckých škol nejvíc.

Klausnerová nepochází z herecké rodiny ani z Prahy. V hlavním městě bydlí na intru a ‚doma‘ je pro ni v Plzni, kde žije s maminkou a sestrou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám