Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z největších favoritek letošního ročníku Miss Face. Osmnáctileté blondýnky Kateřiny Kasanové si všimnete okamžitě, a to i proto, že má každé oko jiné, jedno hnědé a druhé modré. "Je to oční vada, porucha zvaná heterochromie. Vidím dobře, nemám vůbec žádný problém. Jen barva očí je jiná," řekla Super.cz Kasanová.

Kateřina je vysoká 176 centimetrů a pyšní se mírami 86-62-92. Je studentkou Obchodní akademie v Jablonci nad Nisou, obor zahraniční obchod, a modelingu se věnuje teprve rok. „Byla jsem fotit i v zahraničí. Fotím hodně beauty fotky a věřím, že mi zkušenosti i příležitosti přinese i Miss Face," prozradila kráska.

Už rok je Kateřina zadaná. A její srdce bije, jak je zvykem mezi modelkami, pro sportovce. Jejím partnerem je osmnáctiletý fotbalový brankář FC Jablonec Adam Richter. "Jsme šťastní, máme se rádi, jsme spolu něco málo přes rok," dodala Kasanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám