Hlavní obsah
Článek

Ještě před dvěma lety byl Mark obyčejný chlap, který trávil čas popíjením piva při sledování fotbalových zápasů. Pak se ovšem o slovo přihlásilo jeho ženské ego a započal proměnu.

Teď už si Mark říká Jennifer a konečně se řídí svým nitrem. O tom, že žije v nesprávném těle, se poprvé přesvědčil v 19 letech. Jeho rodiče tehdy odjeli na dovolenou a on si vyzkoušel garderobu své matky. Dámské oblečení si mohl tajně objednávat přes internet, ale to jej plně neuspokojovalo. Tlouštík z britského města Ipswich zaháněl žal jídlem a nakynul na 140 kilogramů.

K touze po ženské identitě se přiznal v roce 2015, kdy mu bylo 29 let. Započal hormonální léčbu a chystal se na operativní změnu pohlaví. Lékaři mu ale zákrok kvůli výrazné nadváze nedoporučili. Mark se mezitím sžil se svým novým egem a jako žena změnil náplň svého života. Jennifer už neseděla doma u televize, ale vyrazila na nákupy a oblíbené karaoke.

„Redukce váhy kvůli změně pohlaví pro mě byla velkou motivací. Na takovou výzvu jsem dlouho čekala. Hubnutí je to nejlepší, co jsem kdy zažila,“ tvrdí Jennifer, která je o 32 kil lehčí, než býval Mark. Proměna ještě sice není u konce, ale transgender prodavačka už nyní moc dobře ví, že téměř tři desetiletí žila ve lži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám