Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slováci v Česku opět uspořádali akci, která se s jinými jen těžko porovnává. Známá slovenská moderátorka a šéfka Fashion TV Gabika Drobová pořádala na pražském Žofíně opulentní večírek k prvnímu benefičnímu gala večeru Fashion Sparkling Charity Night, z něhož putoval výtěžek na dobročinné účely. Milión a tři sta tisíc korun konkrétně pomůže Azylovému domu pro handicapované rodiče s dětmi Domov Sv. Vincenta De Paul v Dolním Podluží.

V nádherných historických prostorách Paláce Žofín se sešly nejen slovenské, ale i české hvězdy. V duchu dress codu black tie se vystrojila například Andrea Verešová (43), Michaela Gemrotová (38), Lenka Vacvalová (34) či Jana Štefánková.

Právě díky Štefánkové, která je honorární konzulkou Seychelské republiky v Česku, si hosté pochutnali na mořských delikatesách, které byly přivezeny ze Seychel jen den před samotným eventem.

Sledujte v naší galerii výběr těch nejzajímavějších módních kousků.

Reklama

Další články

Načítám