Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou stejnými romantiky jako na začátku jejich vztahu? Rozhodně ano. Na soužití páru hereckých hvězd Goldie Hawn (71) a Kurta Russella (66) nemají spolu strávené roky devastující vliv jako na některé jejich hollywoodské kolegy. Naopak. Jako by je třicet čtyři let strávených v páru ještě více stmelilo.

Nelze jim než závidět. Nyní si spolu vyrazili na dovolenou do Řecka a většinu času se tu snaží trávit spolu, jako by spolu zrovna začali chodit. Na většině paparazzi fotkách, které v místě vznikají, je jasně vidět, že se jeden druhého nemohou nabažit.

My máme obrázky, na nichž si vyrazili do města, kde si Kurt pronajal skútr a Goldie, která se s ním i na tu chvilku nerada loučila, si prohlédla stánky na místním trhu. Doufejme, že jim vydrží hezké počasí a snad jim objektivy nevlezou až 'do talíře', aby si užili alespoň trochu soukromí. Zdá se, že ho budou potřebovat.

Reklama

Další články

Načítám