Hlavní obsah
Článek

Takhle to dopadne, když si pořádně nepřečtete pozvánku, a vyrazíte na akci v tom, v čem se cítíte pohodlně. Pak máte z ostudy kabát. Tedy spíš parku a teplákovou bundu, jak se to povedlo moderátorovi Janu Musilovi s jeho mladým manželem, když vyrazili do VIP lounge Mattoni koktejl festivalu. "Cítím se hrozně," přiznal Musil.

Na pozvánce přitom jasně stálo, že dress code coctail je určený. A co to znamená? Muži by měli obléknout společenský oblek. Dámy koktejlové šaty s podpatky, které mohou nahradit elegantním pánským stylem.

To na večírku udělala například moderátorka Gabriela Lašková (34), která se vyladila s manželem. Klasiku zvolili Leoš Mareš (47) s partnerkou Monikou Koblížkovou či Veronika Arichteva (37) s manželem Biserem anebo Roman Šebrle (49) se svojí paní. Slušelo to i Agátě Prachařové (38) s manželem Jakubem, moderátorce Evě Perkausové a samozřejmě topmodelce Lindě Vojtové (38).

Rozvolněně pojali outfit Sandra Nováková (41) s partnerem Vojtěchem Moravcem, na jejichž hlavu padaly dotazy, zda si vyrazili v pyžamu. Ani Petr Čtvrtníček to s elegancí nepřehnal. Jak hosté večírku vypadali, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám