Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci podpory svého nového alba Witness získala hvězda amerického popu Katy Perry (39) do své postele ve studiu, z něhož je vysílán 24hodinový live stream, i televizní kuchařskou jedničku Gordona Ramsayho. Stačili si v ní ale akorát trochu popovídat, k žádným intimnostem nedošlo.

Přestože on později žertoval, že byl nahý, nebyla to pravda. Katy mu naopak polichotila, že konečně měla v posteli opravdového gentlemana. Zpěvačka hitu Bon Apetit ale světoznámého kuchaře pozvala, aby jí naučil něco ze svých receptů.

Ramsay ji učil uvařit masové kuličky podávané s cuketou a rajčatovou omáčkou. Vtip byl ale v tom, že Katy nemohla vidět, co Gordon dělá, a musela postupovat pouze podle jeho slovních instrukcí. „Musím být poslušná,“ zasmála se.

A jak to dopadlo? Kdo zná Gordona Ramsayho, asi ví, že se s ničím moc nepáře a pokud není spokojen, nenechá na nikom niť suchou. Kupodivu, až na pár rýpnutí, Katy moc nekritizoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám