Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od vítězství Kateřiny Stočesové v soutěži Miss České republiky letos uplynulo 19 let. Kudrnatá blondýnka ale jako by se vůbec nezměnila. Tedy až na to, že teď si za ruce vede dvě krásné děti.

Sama Kateřina se ve společnosti objevuje výjimečně, natož s dětmi. Proto nás přítomnost rodiny ve společnosti mile překvapila. Annemarie už je skoro šestiletá slečna a synovi Christopherovi budou v srpnu tři roky a obě děti jsou kouzelné. Stočesová s nimi vyrazila na premiéru filmu Auta 3. Možná i z toho důvodu, že k motorismu má tahle na první pohled něžná bytost hodně blízko.

Kateřina je vášnivou motorkářkou, i když kvůli rodičovství svou zálibu omezila, jak Super.cz řekla na nedávném zahájení motoristického veletrhu. „A děti už mají dětskou elektrickou motorku. Snažíme se je krotit, ale když na to budou chtít v budoucnu sednout, bránit jim nebudeme. To je asi lepší je naučit řídit a znát věci, které by měly na silnici na dvou kolech respektovat,“ míní.

Reklama

Další články

Načítám