Hlavní obsah
Článek

Blogerka Mariana Prachařová poprvé promluvila o konfliktu s manželkou svého bratra Jakuba Prachaře Agátou. Byla osočena, že to ona stojí za krizí manželství Jakuba a Agáty, protože 'doručila' soukromou korespondenci z Facebooku modelky s údajným milencem svojí matce, která pak vše měla říct Jakubovi. Mariana tvrdí, že nic z toho není pravda.

"Rozhodně nejsem tvůrce ničeho. Já jsem byla osočena, že jsem prý nějaký hacker, nebo že máma je hacker, tomu jsme se doma zasmály. Je to úplná hovadina. Agátě do pošty fakt nelezu," řekla Super.cz Mariana.

Konfliktem ale absolutně skončilo jejich přátelství. "Na kafe spolu rozhodně nechodíme. Z mojí strany se to nezlepší. To už nikdy nebude dobrý. Nevím, jak na tom bude máma, ale z mojí strany je to definitivně ukončené," říká rázně.

Že přišla o kamarádku, jí nevadí. "My jsme nikdy nebyly extra kamarádky, dělala jsem jí jen pár měsíců manažerku. Zjistila jsem, že mě to vůbec nebaví. Mám spoustu lepších kamarádů, tak mě to vůbec nemrzí," dodala na kapitánské párty Mariana.

Reklama

Další články

Načítám