Hlavní obsah
Článek

Na ulici slavná herečka většinou moc parády nenadělá, když ovšem Katie Holmes (45) svůj zevnějšek svěří stylistům, výsledek by překvapil i jejího exmanžela Toma Cruise (61).

Tom a Katie tvořili svého času obdivovaný hollywoodský pár srovnatelný s Bradem Pittem (60) a Angelinou Jolie (48). Obě manželství už ovšem ztroskotala. Holmes se po rozvodu drží raději v ústraní a po prostoru v médiích příliš netouží. V civilu je to nezajímavá šedá myš, ale když se hodí do gala, je na ni radost pohledět.

Herečka ze seriálu Dawsonův svět zavítala na udílení Fragrance Foundation Awards. V New Yorku zazářila v bílých šatech s květinovou dekorací, jimiž zdůraznila svou štíhlou siluetu. V takové parádě by sklidila obdiv i na oscarovém ceremoniálu, kde se to jen hemží módními skvosty.

I když Katie Holmes vypadá fantasticky, do společnosti vyrazila bez pánského doprovodu. Po ostře sledovaném rozvodu si své soukromí přísně střeží. Herečka má údajně už tři roky randit s hollywoodským kolegou Jamiem Foxxem. Důkaz o jejich lásce v podobě společné fotografie však neexistuje.

Reklama

Další články

Načítám