Hlavní obsah
Článek

Svádění prvotřídních kočiček a sváry se lstivými padouchy už Pierce Brosnan (64) přenechal Danielu Craigovi (49). Bývalý James Bond už je v důchodovém věku a oči má jen pro svou kyprou ženu Keely Shaye (53).

Na filmovém plátně Brosnan svedl Teri Hatcher, Denise Richards, Rosamund Pike i Halle Berry. V nejslavnější roli střídal jednu milenku za druhou, v soukromí ovšem není žádný proutník. Cassandru Harris poznal už v roce 1977 a strávil s ní 14 let, než podlehla rakovině. Do Keely se zamiloval v roce 1994 a dodnes jí něžnostmi projevuje svou lásku.

Pierce Brosnan na rozdíl od Jamese Bonda preferuje dlouhodobé vztahy. Jeho rodiče pro něj bohužel dobrými vzory nebyli. Rozvedli se krátce po jeho narození a budoucí hollywoodská hvězda od čtyř let vyrůstala v péči svých prarodičů. Ti po dvou letech zemřeli a Pierce putoval od jednoho příbuzného k druhému. Matka se jej ujala až v jeho deseti letech.

Slavný herec k ženám přistupuje s podstatně větší úctou než agent 007. Keely vzal v květnu na Havaj a nyní jí dopřál dovolenou na Sardinii. Brosnan se po šedesátce zakulatil, ale pár kil navíc neřeší stejně jako jeho plnoštíhlá manželka, s níž má dvacetiletého Dylana a šestnáctiletého Parida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám