Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby mu jeho hvězda svítila jasně, cestičku mu umetli dva velikáni, Snoop Dogg a Chris Brown. A přestože jeho jméno ještě tak věhlasné ve světě není, v USA už je to pojem a hudba, kterou zaštiťuje i pro jiné umělce producentsky, mu velmi slušně vydělává.

Každý úspěšný rapper má rád přepych. Je to takové jejich poznávací znamení. Někdo investuje do své sbírky soukromých tryskáčů, či aut, jiný zase nakupuje luxusní nemovitosti, jako by to byly úložné chatky na zahradní nářadí. Mally Mall má všechno, a ještě něco navíc. Ulítává si do kočiček. A to doslova.

Nyní ho angažoval jeden z výrobců balené vody pro reklamu na své produkty. A jako známého milovníka koček ho jednou takovou vybavil. Udělal dobře, protože známý rapper si s ní zkušeně poradil. Mohla tak vzniknout kolekce fotografií, jejichž ukázku pro vás dnes máme.

Po focení na pláži se zase hudebník vrátil domů, pro změnu za svými rozmazlovanými karakaly, původem ze severní Afriky. Ti jsou podobní našim rysům, a jsou jeho domácími společníky. Zhruba před rokem, když došlo k požáru jeho domu v Nevadě, jeden z nich zemřel. Mally Mall byl zdrcený a chtěl tehdy svého miláčka oplakat na Twitteru. Což se mu však dost nepovedlo. Svůj srdceryvný tweet s fotkou mrtvé šelmy totiž doplnil třemi smajlíky, kteří sice pláčou, ale smíchy. Rapperův přehmat následně pohoršil celou Nevadu a on chvíli 'chodil kanály'.

Reklama

Další články

Načítám