Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Marcela Škábová Tomčíková je už více jak týden vdanou paní. Super.cz prozradila své dojmy a také to, jaká byla svatební noc. "Pořád si kontroluju ruku a pořád si pluju na obláčku a vzpomínám, jaké to bylo. Je to krásný a všem to doporučuju, berte se," usmívá se Škábová.

Zatímco většina párů se shoduje, že ke svatební noci ani nedojde, protože se do postele dostávají až ráno, navíc v alkoholovém opojení. U Marcely všechno klaplo na jedničku. "My ji stihli, a hned dvakrát. Všichni mě upozorňovali, že se mám se svatební nocí rozloučit, že nebude. Ale my jsme šli po třetí hodině na pokoj a v půl páté jsme si všimli, že svítá. Fakt jsme si to užili, byli jsme v náladě, ale ne extrémně opilí. Všechno si pamatujeme a bylo to super," usmívá se.

S manželem spolu žijí osm roků a Marcela přiznala, že po sedmi letech už moc nevěřila, že k žádosti o ruku vůbec někdy dojde. "Hrozně dlouho jsem doufala, že už to přijde. A přiznávám, že tak rok a půl zpátky jsem to vzdala. A ve chvíli, kdy jsem to vzdala úplně, tak to přišlo. Přítel mi vyrazil dech. Splnil se mi sen. Pro mě svatba byla důležitá, pro mě je to v rámci vztahu důležitý krok. Mám k tomu spíš tradiční přístupy," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám