Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Selena Gomez (31) si svou slávu vydobyla bez větších provokací. Vztah s bouřlivákem Justinem Bieberem byl zatím nejserióznější ve zpěvákově historii, tudíž platila za tu hodnou a slušnou, a ani obscénnosti, které svého času předváděla třeba Miley Cyrus (rovněz hvězda vzešlá z dětského kanálu Disney), u ní nebyly k vidění. Rodiče dětí, které bezpochyby tvoří podstatnou část fanouškovské základny, tak mohli být bez obav, že by jejich ratolesti měly špatný vzor. Možná i proto je její profil na Instagramu nejsledovanější a je i velmi žádaná pro reklamy.

Poslední dobou ale Selena jaksi přitvrdila.

Možná se jedná o marketingový tah, možná zpěvačka zkrátka jen dospěla do odvážnějších kousků a cítí se v nich dobře. A že ty, které do společnosti obléká v poslední době, provokativní opravdu jsou...

Její instagramový profil, který je vůbec nejsledovanější (122 miliónů sledujících), ale nový styl zatím nezasáhl. Tam jsou stále k vidění nevinné fotky, často s malými fanoušky, nebo aktuálně posty propagující její nový klip k písni Big Liar. Tak jsme zvědaví, jakým směrem se zpěvačka nakonec vydá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám