Hlavní obsah
Článek

Mezi aktivitami této čtyřiadvacetileté americké umělkyně sice modeling zaujímá až poslední místo, její postava ale stále láká pohledy. Nejen jejích fanoušků při vystoupeních, ale i když se ve volnu zajde smočit do moře. Zpěvačka, textařka, producentka, tanečnice, herečka (např. seriál Dva a půl chlapa) a modelka Tinashe Jorgenson Kachingwe tak minulý týden činila na Floridě.

Tinashe (v branži zpěvačka používá jen své křestní jméno) na Miami přicestovala na hudební festival iHeartSummer, kde i vystoupila. Stejně tak zpěvačky Halsey, Miley Cyrus nebo kapela Backstreet Boys. Další zastávkou pak byl Washington, kde svým vystoupením podpořila LGBT komunitu.

„Každá láska je krásná a perfektní a já slibuju, že udělám vše, co budu moct, abych podpořila rovnost, pochopení a soucítění po celém světě,“ uvedla k tomuto tématu s tím, že všechny své LGBT drahoušky miluje. Pro lidi, které někteří mohou považovat za jiné, má velké pochopení. Sama čelila šikaně kvůli své jinakosti, kvůli barvě pleti. Šikanovaný byl i její přítel, první láska, ten zase kvůli tomu, že chodí s holkou tmavé pleti. A tak se s ní raději rozešel.

Reklama

Další články

Načítám