Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V médiích se nedávno psalo o krizi manželství Gabriely Partyšové (45) a Daniela Farnbauera. Během růžového pochodu se pár objevil ruku v ruce a rozhodně to nevypadalo na nějaké partnerské rozepře.

„My jsme spolu dva a půl roku, rok jsme svoji. Nemůžu si stěžovat,” kategoricky popřela manželské neshody moderátorka Prásku a jedním dechem dodala: „Byť se říká, že holky od čtyřiceti let začnou být mírně nervózní a neumí stárnout, tak já nemám ten problém. Mám zdravého syna, skvělého chlapa, který si mě váží, dva pořady v televizi a nabídku na třetí. Denně děkuju vesmíru, že mi dává tyhle příležitosti.”

Den před účastí na růžovém pochodu proti rakovině prsu Gábina s manželem slavili její devětatřicáté narozeniny, a to jen ve dvou. „Slavili jsme na krásném zámku za Prahou a bylo to moc krásné a prožitkové, tak jsem teď naplněná krásnem. Ten den byl moc barvitý, byl to den bez mobilního telefonu, strávený jen ve dvou,” říká Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám