Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká popová hvězda Katy Perry (32), která si poslední dobou pro svá vystoupení volí trochu bizarní latexové kostýmy, nechala nahlédnout do zákulisí natáčení svého nového klipu k singlu Bon Appetit.

"Mám tam sloužit jako jídlo, taková labužnická pochoutka... Ale pojetí je nakonec jiné. Oni si myslí, že mě budou jíst, protože mě celou tu dobu připravují. Jenže to je past. Já budu nakonec jíst je," prozradila zpěvačka, že si diváci užijí spoustu kanibalských momentů, takže bude zřejmě lepší na klip nekoukat třeba po obědě.

Už ze snímků z klipu vidíme, že Katy si v latexu oblíbil hlavně její současný scénograf. Na rozdíl od neonových barev, které používá na scéně, v klipu, kde je Katy 'servírována' jako pokrm, scénograf zvolil latex průsvitný.

Klip samotný má stopáž kolem čtyř minut, ale příprava každé scény trvá několik hodin. Na své si tak určitě přišli natáčení přítomní pánové ze štábu. Naštěstí není Katy zrovna stydlivka, tak snad nebyl v rozpacích nikdo moc dlouho. To ostatně můžete vidět třeba na našem úvodním snímku, ale i na dalších v naší galerii.

"Pokud se mě ptáte, jak Katy chutná, když se na ni mrknu, myslím, že pikantně," zažertoval šéfkuchař Roy Choi, který na kulinářské přípravy dohlížel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám