Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) velkolepě otevřel svoji výstavu Gott My Life, která bude přes léto sídlit na pražské Náplavce. I když na výběru aktivně spolupracoval, celek viděl poprvé, i proto si po slavnostním otevření dal hodinovou přestávku, kdy si sám výstavu v tichosti po boku své manželky prohlédl.

Jaké to pro něj bylo vidět fotografie, která třeba sám nikdy neviděl? Podle našich informací organizátoři výstavy sháněli fotografie po celém světě, řadu z nich dodala i Karlova velká německá fanynka.

"Musím říct, že jsem byl hezký kluk. To je pravda. S tím nic neudělám," řekl Super.cz se svým pověstným humorem Gott. "Nemusím se stydět. Ani za ty příběhy. I když mě každý nechválí, s tím musím počítat. Ale ty příběhy jsou opravdu zajímavé a jednotlivě bych to asi musel vyprávět dlouho," upřesnil Gott, který s humorem sobě vlastním i na slavnostním otevření výstavy hosty pobavil hned v první větě.

"Bude to taková skládanka z posledních šedesáti let... Řekl bych to jinak - z prvních šedesáti let mé dráhy," rozesmál hosty Gott a pokračoval i ve chvíli, kdy kolem jela záchranná služba. "To už si jedou pro mě."

Gott byl i po nemoci ve výborné kondici a rozdával úsměvy. Málokdo by hádal, že ještě o víkendu byl v nemocnici. Na zahájení výstavy působil velmi svěže a byl nadšený, že je takový zájem.

"Trošku jsem na tom spolupracoval, musel jsem dát k dispozici spoustu exponátů, k tomu něco vyprávět. Nezíral jsem na to poprvé, nebyl jsem mimo hru, nebyl jsem pasivní, spolupracoval jsem a překvapil mě zájem, jaký je. Na to přijdou lidi dobrovolně, nikdo je nenutí, aby sem chodili, a to je ta cena," dodal Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám