Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy nejslavnější biják téhle herečky vyrazil na úspěšnou cestu za svým publikem, uplyne letos třicet let. Hříšný tanec dodnes v archivech nezapadal prachem a stále se reprízuje. Soundtrack ze zmíněného filmu patří k těm nejprodávanějším. Představitelka hlavní ženské role Jennifer Grey však od té doby úspěšnější film nenatočila.

Představitelce Frances Housemanové alias Baby z Hříšného tance bylo letos v březnu 57 let. Nemilosrdným údajům z rodného listu však hereččin zjev neodpovídá ani náhodou. A nosaté káčátko, do kterého se na filmovém plátně před lety zbláznil Patrick Swayze, budete při svědomitém pozorování jejího obličeje také hledat marně.

Za pomoci plastické chirurgie Jennifer obratně vzdoruje času. Sice si není podobná, ale vypadá skvěle. A to nejen v obličeji. Naposledy to dokázala nedávno na dvaadvacátém ročníku charitativní akce Taste for a Cure, která se konala v hotelu Beverly Wilshire Four Seasons.

Na comeback této herečky to nevypadá, ale pro všechny fanoušky máme dobrou zprávu. Letos totiž po třech letech natáčí film s názvem Untogether. Tak snad to nebude stejný propadák jako její poslední filmy, které ji jako herečku poslaly do propadliště času

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám