Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že by dno televizní zábavy? Ale, prosím vás. To už přeci víme dlouho. Na tom je celý formát reality show Big Brother postaven. Kultivované osoby a tím pádem ani dialogy nečekejte.

Že i takové dno má ale několik úrovní, a vždycky se dá prohloubit, dokázali nyní producenti britské licence pořadu. Pokud si své místo ve vile chcete ve Velké Británii opravdu zasloužit, musíte být hodně otrlí a předvést 'tupouna první kategorie'. Až pak bude produkce spokojená a bude předpokládat, že vás další podobně vybrané osazenstvo nesnese a o konfliktní situace tak nebude nouze.

Přesně takový 'chodící problém' ztělesňuje i nejnovější přírůstek do britské vily Chanelle McCleary (24). Víte, čím si své místo mezi soutěžícími zasloužila? Tak se podívejte do naší galerie na snímky. Asi vám vše bude hned jasné i bez zbytečného komentáře. Připadá vám její zjev laciný? Tak to byste teprve měli slyšet její slovní zásobu...

Asi vás nepřekvapí informace, že tuhle 'hvězdičku' televize MTV vyhodila z realitní produkce Ex on the Beach hned po první epizodě, kterou s její účastí natočila. Důvod? Chanelle chybí zkrátka i elementární náznaky slušného chování, takže se do soutěžících pustila takovým způsobem, až produkce zasáhla tak, jak jsme napsali. Dokonce se s jednou z účastnic poprala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám