Hlavní obsah
Článek

Švagrová následníka britského trůnu Pippa Middleton (40) a její manžel James Matthews pokračují ve své svatební cestě novými dobrodružstvími v Austrálii a momentálně jsou v Perthu, kam se o víkendu přesunuli z Darwinu. Už když přilétli do Darwinu a James ukázal svůj obličej, bylo jasné, že konečně i on, téměř za každé situace distingovaný finančník, našel něco, co mu dokázalo nakreslit na tváři úsměv od ucha k uchu.

Aby ne. Vždyť za sebou měli tři úžasné dny uprostřed téměř nedotčené australské divočiny. Strávili je v resortu Luxury Wild Bush, tři hodiny právě od města Darwin v Bamurru Plains u národního parku Kakadu, kde vás ubytování v nejdražším 'balíčku', který zahrnuje veškeré občerstvení a různé výlety s průvodcem po okolí, vyjde na nějakých 23,5 tisíce korun na osobu za noc. To je ale pro manžela Pippy vyloženě pakatel.

Jak je na Jamesovi vidět, zřejmě se mu v prostředí daleko od lidí, kde byl obklopen mokřady plnými krokodýlů, líbilo. Ono se není na jeho místě čemu divit, když v momentě, kdy se objeví v civilizaci, neustále ho někdo kvůli jeho slavné manželce fotí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám