Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

O jejím nevkusu v oblékání, absenci stylu i vlastní soudnosti se už napsaly hotové romány! Přesto se teprve třiadvacetiletá Ewa Farna (30) příliš nepoučila. Jak jinak si vysvětlit její další hodně barevný módní přešlap?

V Polsku, kde je Eva velmi populární osobou, si zřejmě hodně potrpí na křiklavé a neforemné oblečky snad všech barev. Už několikrát se kostymérům hudební soutěže Idol, kde byla Ewa v porotě, povedlo pěnici navléci do něčeho příšerného. Ať už to byl podivný obleček s turbanem, kdy ukázala kalhotky nebo zelené sako hodně zvláštního tvaru.

Na finále téhle soutěže tomu ovšem tamní stylisti opět nasadili korunu. Prostorově výraznější Ewu navlékli do žlutých šatů a ještě ostřeji žluté bundy. A výsledek opět nebyl příliš lichotivý. Posuďte sami.

To, že musí být talentovaná popová či rocková zpěvačka štíhlá jako proutek, už dávno není žádným pravidlem. Nezbývá tedy než doufat, že si Ewu brzy vyhlídne nějaký schopný stylista a poradí jí, jak při oblékání účelně pracovat se svou postavou, která se nesporně líbí většině chlapů a ne jen jejímu příteli Martinu Chobotovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám