Hlavní obsah
Článek

Týdenní kurz s Dominikou Mesarošovou má přihlášeným dívkám hlavně zvednout sebevědomí, a to se i letos daří. I stydlivky, které by nejraději chodily v roláku, při focení hrdě vystaví svoje tělo v bikinách.

Předvádění plavek si ostatně vedle street stylu a šatů zopakují i před publikem, protože kurz končí módní přehlídkou, na niž s lektorkou Dominikou pilují každé dopoledne choreografie.  "Letos jsou holky učenlivé, už třetí den jsme měly všechno v malíčku, a je jedno, jestli je jim šestnáct, anebo přes pětadvacet," chválila účastnice projektu Dominika.

Dívky se při pobytu na tuniské Djerbě zdokonalily i v líčení, učily se správně upravovat vlasy a velká část z nich opravdu prokoukla. Přesvědčte se o tom v naší galerii, kde můžete dát hlas svojí favoritce, ať už se vám zalíbí úplně mladičké dívky, mezi nimiž je i čerstvě šestnáctiletá dcera moderátorky Martiny Gavriely, anebo dáte přednost o trochu starším ročníkům. Dívka s číslem čtyři z projektu odstoupila, proto se pro ni už nehlasuje.

Svoji vítězku vybere i tým projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Ta získá jako cenu nafocení booku v hodnotě dvacet tisíc korun. "Miliónové zakázky určitě vítězce neslibuju, ty nemám ani já. Ale kvalitní book je základem k modelingové práci," uzavřela Dominika.

Která z dívek se vám líbí nejvíc?
Pavla Buchtová (26)
3,2 %
Tereza Hamšíková (17)
17,8 %
Barbora Kuřitková (22)
6,6 %
Simona Žílová (17)
12 %
Lucie Nanárová (28)
3,5 %
Tereza Mašková (26)
3,2 %
Barbora Noaváková (16)
12,9 %
Jessica Gavriely (16)
40,8 %
Celkem hlasovalo 15897 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám