Hlavní obsah
Článek

Petr Vlasák, který patříval k největším playboyům a jehož postelí prošly Dara Rolins nebo Kateřina Průšová, promluvil o svém zdravotním stavu. Před deseti lety mu lékaři operovali zhoubný nádor na mozku a loni se na magnetické rezonanci ukázalo, že je zpět. Petr má za sebou další operaci.

"Byl jsem na první magnetické rezonanci po operaci a je to v pořádku. Nedá se ale nikdy říci, že je to v pohodě. Věřil jsem už před lety, že se to vrátit nemůže. Říká se, že když se to pět let nevrátí, tak dobrý. Můj nádor ale mívá prý mezi 9. a 12. rokem tendenci k návratu a po deseti letech se to vrátilo. Tak to šlo pryč," řekl Super.cz Petr.

Po operaci se cítí dobře. "Vše se podchytilo včas, cítím se fajn, pokouším se dát zpátky, začít i sportovat. V hlavě jsou stále nějaké tlaky, ale je to dobrý. Histologie vyšla dobře, pan doktor říkal, že se to povedlo, tak snad už to bude dobrý," doufá Vlasák, který byl i u focení nové kampaně ve stylu Sex ve městě pro svoji trenýrkovou firmu.

"Myšlení je chvílemi pomalejší, hůř vidím, ale to začalo už po první operaci. Ale žiju, to je nejdůležitější," dodal Vlasák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám