Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria, která přesídlila do Česka z Jihoafrické republiky, kde vyrůstala, je bezesporu kočka. Když s sebou ale vezme i malou dcerku, pozornost na sebe strhnou sexy bruneta s rozkošnou malou blondýnečkou bezkonkurenčně.

Divili jsme se, že jsme malou Anabelle ještě neviděli v žádné reklamě. Její andělská tvář a vlásky si o to vyloženě říkají. "Sice jsem ji přihlásila do jedné castingové agentury, ale ona je před kamerou zatím hodně stydlivá. Nechci ji do ničeho nutit, nechávám to otevřené," řekla nám Victoria.

Postřehli jsme, že ačkoli žije s dětmi v Česku, mluví na ně anglicky. "Je to moje rodná řeč, ale ony česky mluví. Tedy trošku s tím bojují, ještě se trošku stydí, ale pak mě David překvapí, s jakými slovy přijde domů ze školy nebo z hřiště," smála se zpěvačka.

Všichni jsou velcí světoběžníci. Ona pochází z JAR, všichni žili v Brazílii, nyní se usídlili v Česku. Čeká je zase nějaké stěhování? "Záleží na manželově práci, teď pracuje hodně ve Vietnamu, ale my jsme v Praze, jsem tady spokojená. Tak uvidíme, jak to dopadne," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám