Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová se po rozchodu s posledním partnerem dává do formy. Nový chlap se v jejím životě zatím neobjevil, ale až tomu tak bude, zastihne ji v nejlepší kondici. Už měsíc a půl se drží zdravého stravování a cvičí. Výsledky jsou vidět, má dole čtyři kila a má v plánu ještě shodit.

V bikinách se nám předvedla na tuniské Džerbě, kde zorganizovala 10. jubilejní ročník svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. A holkám, které se přihlásily, chce jít sama příkladem. "Přece nebudu vykládat o tom, jak je důležité na sobě makat, a pak se sama válet a cpát se čokoládou," mínila.

"Kdybych s někým žila, neměla bych problém zdravě uvařit, ale pro sebe samotnou se mi nechce, takže si nemůžu vynachválit krabičkovou dietu. Začala jsem pořádně studovat i nejrůznější potravinové doplňky, protože nechci být jenom štíhlá, ale i zdravá," řekla Super.cz.

To ale není všechno. Dominika se totiž zdokonaluje nejen na těle, ale i na duši. "Řekla jsem si, že se konečně naučím i pořádně anglicky, takže mám hodiny s rodilou Britkou a cítím velké pokroky," pochlubila se modelka, která ještě loni chtěla v zahraničí překládat od někoho ze zbytku týmu, a teď už se domluví bez problémů.

A co tedy Domiminika a muži? Koho vlastně hledá? "Určitě nejdu po penězích, i když statusu zlatokopky už se asi nezbavím. Ale partner by měl rozhodně pracovat. Je mi dvaatřicet, už bych ráda měla brzy i dítě, a to chci mít z lásky. Ta je pro mě to nejdůležitější v životě," uzavřela Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám