Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojtěch Drahokoupil v poslední době trpěl silnými bolestmi hlavy. Dlouho netušil, co za nimi stojí, a migrény léčil prášky na bolest. Nyní už má jasno. Zjistili mu oční vadu.

"Poslední dobou jsem hodně trpěl na migrény, které mi otravovaly život, bolela mě hlava, ale bál jsem se jít na vyšetření CT. Tento týden jsem konečně vyšetření absolvoval, vlastně i vyšetření páteře, a oboje výsledky byly naštěstí v pořádku," prozradil Vojta.

Jak se zpěvák od lékařů dozvěděl, další možnou příčinou silných migrén by mohly být oční problémy. "Navštívil jsem tedy očního lékaře, kde jsem se dozvěděl svou diagnózu, a to že mám vrozenou oční vadu. Pan doktor mi dále sdělil, že mám jedničky dioptrie, a to jak na dálku, tak i na blízko," byl si Drahokoupil nucen obstarat módní doplněk v podobě brýlí.

"Brýle mi pomáhala vybrat moje přítelkyně, v úvahu přicházelo několik variant, ale nakonec padla volba na tyto žíhané, samozřejmě poslední slovo jsem měl já,“ dodal zpěvák, který se po konci skupiny New Element vrhl na sólovou a také muzikálovou dráhu. Získal rovnou dvě role v připravovaném muzikálu Muž se železnou maskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám