Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) vypadá na svůj věk neuvěřitelně a ještě neuvěřitelnější je její postava. Téhle dámě by pět křížků nehádal opravdu nikdo. Postavu má lepší než dvacítky!

Yvetta se stala tváří nové vlasové kolekce a při focení předvedla nejen vlasy, ale také své tělo. Byl by hřích tuhle postavičku nechat schovanou. "Nedržím žádnou dietu. Spíš je to o tom, že i v divadle musím být v kondici. Abych mohla vydýchat své role. Nemůžu si dovolit ležet u televize a jíst brambůrky," řekla Super.cz Blanarovičová.

"Yvetta vypadá skvěle na svůj věk, velmi o sebe pečuje, a tohle je výsledek. Je pravdou, že tohle focení bylo lehce odvážnější, ale Yvetta se nebránila, myslím, že má ráda mé nápady," řekl Super.cz kamarád a kadeřník Yvetty Libor Smrž.

O Blanarovičovou pečuje už deset let. Z pracovního vztahu se stal i kamarádský. "Na Yvettě se skvěle pracuje, vždy mi dává volnou ruku, je to bezva žena a také moje blízká přítelkyně. Co se týče jejích vlasů, potřebuje hlavně pravidelnou regeneraci, protože pokaždé, ať už hraje či zpívá, dostávají její vlasy co proto," dodal kadeřník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám