Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už na 10. jubilejní ročník svého projektu, kde učí přihlášené dívky, jak o sebe lépe pečovat a uplatnit se i ve světě módy a šoubyznysu, vyrazila blonďatá sexbomba Dominika Mesarošová s devítkou dívek na tuniskou Džerbu. A už na začátku soustředění jsme byli velmi příjemně překvapeni.

Hned, když se rozhodovalo, která z dívek by měla podstoupit proměnu, aby vypadala co nejlépe, se jedna z nich přihlásila dobrovolně. Sympatická sedmadvacetiletá Lucie se totiž rozhodla svoje dlouhé kvalitní vlasy, které si pěstovala roky, věnovat.

"Už před odjezdem jsem uvažovala o tom, že když se jednou nechám ostříhat, tak aspoň pro dobrou věc. A objevila jsem projekt Onkoláček, kdy můžete věnovat vlasy na to, aby se z nich udělaly paruky pro onkologicky nemocné pacientky," svěřila Super.cz.

"Byla jsem z toho nápadu nadšená. Něco podobného se nám během toho, co projekt Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři existuje, ještě nestalo. Moc mě to potěšilo," fandila nápadu sama Dominika, která na proměnu poslala ještě jednu z účastnic, to už ale z estetických důvodů. Nicméně brunetka Lucie i blondýnka Pavla rozhodně prokoukly.

Týden, který dívky na soustředění tráví, rozhodně není žádnou dovolenou. Denně mají budíček v sedm hodin ráno, od půl osmé se cvičí, následují kurzy s profesionály na téma líčení, péče o vlasy, pleť i o zdravé výživě. Vyvrcholením je módní přehlídka, na níž se účastnice, mnohdy poprvé v životě, učí s Dominikou choreografii.

"Jsem ráda, když můj projekt dívkám něco přinese. Ať už se jim zvýší sebevědomí, naučí se o sebe lépe pečovat anebo opravdu vkročí do světa modelingu," míní Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám