Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Janžurová (82) s dcerou Sabinou Remundovou se obě narodily v květnu, takže logicky společně oslavují narozeniny. Letos se prý oslava vyvedla, protože se dokázala sejít celá rodina, což se prý horko těžko daří obvykle jen o Vánocích.

"Většinou oslavujeme na zahradě, letos tomu tak také bylo, protože se konečně zlepšilo počasí. Vždycky máme plány vyrazit do nějakých reprezentativních hospod, kterých je teď po Praze mnoho, a my jich známe minimum. Ale nakonec zůstaneme u grilu na zahrádce. Letos Sabinka pekla kuřecí stehýnka a já u toho skoro spala, protože jsem hodně unavená z práce, hrozně moc teď hraju a točím," svěřila nám paní Iva.

Občerstvení tedy mívá na starosti Sabina. "Je to tím, že u nás zvítězilo domácí pohodlí, okolo běhají naši dva psi a malý chlapeček sestry Theodorky. Tak jsme si to aspoň užili v klidu doma, i když ta kuřecí stehýnka jsem musela dopékat v troubě, abychom je nejedli syrová. Hlavně jsme byli ale šťastní, že jsme se sešli úplně celá rodina," smála se Remundová.

A jaké si dámy dávají navzájem dárky? "Já jsem třeba ke čtyřicetinám dostala nádherný dárek, dodneška si ho užíváme já i moje děti. Je to sekačka na trávu, takový traktůrek. Drandíme na něm všichni a jsme z toho nadšení," prozradila Sabina.

A čím nejvíc potěšila maminku ona? "Na všechno už si nevzpomenu, ale Sabinka ví, že se strašně ráda houpu, tak jsem od ní loni dostala už asi pátou zahradní houpačku, ve které se mou pohupovat, učit se texty do televize a trochu dřímat," pochlubila se svým oblíbeným dárkem.

Letos se obě dámy ale trochu plácly přes kapsu a navzájem si pořídily šperky, proto jsme se s nimi také potkali v showroomu s diamanty. "Teď jsme se přes ty praktické dárky dostaly do toho nejvyššího levelu, ať to stojí za to," uzavřela Sabina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám