Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Parmová je v sedmém měsíci těhotenství a neuvěřitelně jí to sluší. Kila navíc má jen v bříšku a sama říká, že se cítí jako nastávající maminka výborně. Žádné zdravotní problémy ji netrápí. "Cítím se pořád dobře, zatím nemám žádné těhotenské obtíže. Je to myslím o tom, jak si to člověk nastaví v hlavě," řekla Super.cz Sandra.

"Mám v bříšku osm nebo devět kilo, večer už to trošku bolí, ale to je jediné. Jsem ráda, že už je léto, můžu nosit volnější šaty, je to pohodlné," usmívá se.

Ve zprávách na Primě ji budeme vídat téměř do porodu. Termín má začátkem srpna. "Ve zprávách je výhoda, že tam máme moderátorský pultík, takže bříško vidět není. Dá se to dobře zvládat. Jsem ráda, že i víkendové akce, které moderuji, zvládám dobře. To je pro mě teď důležité. Práci plánuju omezovat, někdy v červenci bych se chtěla rozloučit s televizní obrazovku," dodala Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám