Hlavní obsah
Článek

Po rozvodu s herečkou Ivanou Jirešovou (47) se jejímu exmanželovi, muzikantovi Viktoru Dykovi, daří v soukromí i v práci. O tom všem nám vyprávěl, když jsme se s ním setkali v ojedinělé roli moderátora křtu singlu nové kapely Identity.

"Tak, jako je kapela Identity nová, já jsem nově moderátorem. Prostě to na mě spadlo. Kolem kluků se točím asi půl roku, napsal jsem jim nějaký text a produkoval jsem jim singl Neznámá, který dnes křtíme, a zároveň videoklip k němu. Jsou to super chlapíci, mám z nich radost a rád jsem se toho zhostil," řekl Super.cz.

Neznamená to ovšem, že by rezignoval na vlastní muziku. Kromě toho, že hraje v RockOpeře a připravuje se na roli v muzikálu Shrek, má i vlastní kapelu WAW. "Na Shreka se moc těším, v RockOpeře máme čím dál tím víc představení a s mojí kapelou máme zrovna nový klip k písničce Dny a týdny, je to rocková muzika," vypočítal svoje aktivity.

V soukromí je šťastný s novou partnerkou, uměleckou maskérkou Kateřinou. "Je to úplně úžasné. Otevřely se mi nové obzory, otevřely se mi póry na těle. Funguje to skvěle. Jsem strašně šťastný," vyznal se Viktor.

Výborně ale vychází i s exmanželkou a vídá se i s její dcerou Sofií, kterou s ní vychovával. A všichni se zřejmě sejdou, včetně Kateřiny, právě ve Shrekovi. "Kateřina by měla být součástí maskérského týmu, takže bychom se měli potkat při práci. Ivana bude hrát roli Fiony, já lorda Farquaada a ještě se ukáže, jestli na konkurzu uspěje i Sofinka. To bychom byli moc rádi, protože zpívá moc pěkně a skvěle frázuje," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám