Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Debbi přestala před více jak dvěma roky pít alkohol a přiznala jeden z hlavních důvodů. Trpí panickou poruchou. I proto má šílený strach z létání, což se projevilo i při letu do švédského Stockholmu, kam vyrazila na světovou premiéru nového vozu.

Před nástupem do letadla si musela vzít prášek na uklidnění. "Nejsem fanouškem létání a plavení se na vodě. Já se bojím létání, dala jsem si prášek na uklidnění, nelétám často. Trpím panickou poruchou, spíš je to taková prevence. V momentě, kdy bych záchvat dostala, tak už je pozdě si ho vzít," řekla Super.cz Debbi. "Je to záležitost, které se do konce života člověk nezbaví," upřesňuje zpěvačka, která už dva a půl roku nepije alkohol.

"Abstinuji, umím si večírky užít i bez alkoholu. Možná i lépe. Pak se můžu smát všem, co ten alkohol pijí. Jeden z důvodů byl, že jsem byla trošku neovladatelná, druhou věcí je panická porucha, na kterou není dobré pít alkohol, a třetí věc je to, že jsem měla hrozné kocoviny. Tak bylo lepší se na to vybodnout," dodala Debbi.

Reklama

Další články

Načítám